Forsiden

Oslo Business Memo er en frittstående publikasjon som jakter nyheter og aktualitetssaker i økonomien lokalt og globalt - med hovedvekt på arbeidsliv

Faktabasert journalistikk krever dokumentasjon: Fra redaksjonslokalet til Yomiuru Shimbun i Tokyo, mai 2009. Foto: Magne Otterdal

OBM Journalistikk

Er du redaktør eller utgiver med journalistiske ambisjoner for din publikasjon, men mangler faglige og troverdige ressurser som kan bidra til å nå målet?

  • Snakk med den erfarne OBM-redaktøren Magne S. Otterdal på telefon 46844123 eller epost magne@obm.no

Les mer...

OBM Nettkringkasting

OBM Nettkringkasting er et teknisk produksjonsteam med høy kompetanse på formidling av direktesendte møter, debatter og foredrag. 

Les mer...

Mer om OBM

Oslo Business Memo (OBM) driver redaktørstyrt journalistikk og publisering.  OBM er medlem av Fagpressen.  Ansvarlig redaktør er medlem av Norsk Redaktørforening. OBM ble etablert i 2010 som en journalistisk publiseringsvirksomhet med fokus på økonomi, politikk, arbeids- og næringsliv. Etablererne og deltagerne har bakgrunn som journalister og redaksjonelle ledere i landets store mediehus.

Les mer...

OBM og rettigheter

Oslo Business Memo og spørsmål om rettigheter, les dette nøye!

Les mer...

OBM og personopplysninger

Oslo Business Memo AS viser til lover og regler nedfelt i Personopplysningsloven, herunder unntakene for journalistiske formål.

Les mer...

OBM og Redaktørplakaten

Oslo Business Memo er en fri og uavhengig publikasjon.  Oslo Business Memos journalistikk og publisering skjer i henhold til retningslinjene nedfelt i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.

Les mer...

:HØYRING: Høyringssvar til framlegg om mva-ordning for publisering av multimedialt innhald

  • Momsfritaket bør vere knytt til innhaldet, det vil seie redaktørstyrte nyhets- og aktualitetsprodukt, heller enn til formatet som tekst, stillbilete, video og lyd.

Les mer...