Forsiden

:MEMO: Oslo sliter med å bli sett som innovasjonsby

I en årrekke har den britiske by-eksperten Greg Clark hatt oppdrag med å være lyttepost for hvordan Oslo oppfattes internasjonalt.  Det er fortsatt mye som må gjøres for at Oslo skal få sin rettmessige posisjon i det internasjonale markedet. Foto: Gorm K. Gaare.

I en årrekke har den britiske by-eksperten Greg Clark hatt oppdrag med å være lyttepost for hvordan Oslo oppfattes internasjonalt.  Det er fortsatt mye som må gjøres for at Oslo skal få sin rettmessige posisjon i det internasjonale markedet. Foto: Gorm K. Gaare.

:MEMO:  Selv om Oslo skårer stadig høyere som en av de beste byene å investere i, sliter Norges hovedstad med å synliggjøre seg som en by for nyskaping og innovasjon. 

:BLOGG: I disse dager skrives det et lite stykke norgeshistorie. Vi har lov til å håpe at november 2017 blir stående i bøkene som starten på en ny æra for kollektivreiser her i landet. 

 

[pressemelding] Subsea Valley rykker opp til toppstatus blant norske klynger og skifter navn til NCE Energy Technology.  Nye næringsklynger med utgangspunkt i Oslo er en for finansteknologi og en for konferanser.

 

[pressemelding] Ny rektor ved Høyskolen Kristiania:  Arne Krumsvik melder overgang fra UiO.

[nettkringkasting]  Gjør publiseringen eller lanseringen til en breaking news livesending. Formidlet av OBM Nettkringkasting i Oslo Media House.

[boklansering] Rælingen lansenserer tegneseriebok om kommunens historie: Sveen og Emberland har laget "Sagaen om Rælingene".

 

[pressemelding] Take-off for nytt papirmagasin om luftfart: Parat Luftfart vil bli best på å dekke hele luftfartssektoren.