Forsiden

Næringsbyråden angriper rotete Oslo-profilering

Hallstein Braathen Bjercke (V), Oslos næringsbyråd, etablerer to enheter som skal være pådrivere for et blomstrende næringsliv i hovedstaden.  Foto: Gorm K. Gaare

Hallstein Braathen Bjercke (V), Oslos næringsbyråd, etablerer to enheter som skal være pådrivere for et blomstrende næringsliv i hovedstaden. Foto: Gorm K. Gaare

Næringsbyråd Hallstein Braathen Bjercke prøver å koordinere det han mener er en kaotisk profilering av Oslo internasjonalt. - Helt ærlig, det vi ser i dag er rot, sier han i et intervju med Oslo Innovation Magazine. 

:BLOGG: I disse dager skrives det et lite stykke norgeshistorie. Vi har lov til å håpe at november 2017 blir stående i bøkene som starten på en ny æra for kollektivreiser her i landet. 

 

[pressemelding] Subsea Valley rykker opp til toppstatus blant norske klynger og skifter navn til NCE Energy Technology.  Nye næringsklynger med utgangspunkt i Oslo er en for finansteknologi og en for konferanser.

 

[pressemelding] Ny rektor ved Høyskolen Kristiania:  Arne Krumsvik melder overgang fra UiO.

[nettkringkasting]  Gjør publiseringen eller lanseringen til en breaking news livesending. Formidlet av OBM Nettkringkasting i Oslo Media House.

[boklansering] Rælingen lansenserer tegneseriebok om kommunens historie: Sveen og Emberland har laget "Sagaen om Rælingene".

 

[pressemelding] Take-off for nytt papirmagasin om luftfart: Parat Luftfart vil bli best på å dekke hele luftfartssektoren.