Forsiden

*>>*DIGITALT * JULEBORD *<<*

 

**>> Er "AVLYST" det eneste alternativet til bedriftens julebord?

Førjulsfesten er for de aller fleste ansatte det store sosiale eventet. En fest mange har store forventninger til, som avrunding på et langt arbeidsår.

Men nå står tusenvis av julebordplaner i fare for å gå i vasken. Savnet blant medarbeidere flest vil være enormt.  Det legger sten til byrden i en vanskelig tid for bedrift og medarbeidere.

Hva gjør du med det?

 

>>DIGITALT JULEBORD!

Vi foreslår rett og slett at din bedrift eller organisasjon ikke helt avlyser den etterlengtede julefesten. Tvert om kan du servere medarbeiderne en ekstra, digital, direktesendt godbit som et gledelig plaster på såret.  Med OBM Nettkringskastings erfarne multimediale team kan din bedrift gjøre drømmen om et alternativt, digitalt julebord til virkelighet.

 

>>JULEFESTEN I BOKS

OBS: Vær rask med å ta kontakt! For det haster med å sette igang produksjonen av en slik ekstra oppmerksomhet til medarbeiderne. 

I samarbeid med din bedrifts julebordkomité kan vi bidra til å skape en uforglemmelig stund, en skreddersydd julefest på direkten til medarbeidernes sofakrok. Ikke minst kan resten av medarbeiderens familie engasjeres i julefesten med quizer, andre underholdningsinnslag og ikke minst julebordtaler fra representanter fra ledelse, ansatte, styre og eiere.

Vi høres!

PS: Send forespørsel til: julebord@obm.no

 

***REKLAME***

>>OBM Nettkringkasting har strømmet utallige større og mindre konferanser, møter og eventer siden 2013.   Rekorden satte vi under Arendalsuka 2019, da vi gjennomførte 41 produksjoner i løpet av fire dager med hundretusenvis fb-views som resultat!