Forsiden

>> BLI STERKERE PÅ TWITTER!

[twitterkurs] Ta grep for å ikke være en dinosaur i journalistikk og formidling. Delta på Twitter-eksperten Iyad el-Baghdadis kurs i Oslo Media House.

– En journalist som ikke bruker Twitter, er en journalistisk dinosaur, sier Twitter-eksperten Ihyad el-Baghdadi.  Nå vil han dele sine kunnskaper og ferdigheter.  Meld deg på hans kurs i Oslo Media House!

– Twitter er ikke bare "nye medier". Twitter er nå et vanlig kommunikasjonsmedium for presidenter, politikere, bedrifter, akademikere, aktivister og folk flest, sier el-Baghdadi. Han kan takke Twitter på godt og vondt for sin gjennomslagskraft som menneskerettighetsaktivist.  Han har vært en høyt profilert stemme på Twitter siden den arabiske våren i 2011.

 –Twitter var grunnen til at jeg ble kjent - og var grunnen til at jeg ble fengslet og utvist fra mitt land. I dag er Twitter en del av skriveprosessen min og gir artiklene mine både mer dybde og større utbredelse, sier Ihyad el-Baghdadi.

Han klandrer ikke de som opplever at Twitter er som en ugjennomtrengelig jungel. Men det er metoder for å håndtere galskapen, hvis man har de riktige ferdighetene.

 – Twitter er et kraftig verktøy for journalistikk, for debatt, for henvendelser, for å få nye profesjonelle kontakter, for å fremme innholdet ditt, for å holde deg oppdatert og for å finne de manglende linkene i informasjonsstrømme, sier el-Baghdadi.

Han driver sin virksomhet som forfatter og samfunnsdebattant fra Oslo Media House, hvor også kursene blir holdt.  Vi innleder med et grunnleggende innføringskurs i bruk av Twitter for journalister og andre formidlere.

 Kursopplegget består av to moduler:

 

  1. Grunnleggende introduksjonskurs – tre timer
  2. Masterclass  – tre påfløgende dager / alternativt morgen/kveldskurs med en kursøkt per uke over fire uker.  

 

Vi legger vekt på at den enkelte deltager får størst mulig utbytte av kurset, derfor har i begrenset antall deltagere til 12 plasser per kurs.

Vi starter med det grunnlegende introduksjonskurset nå i april. Du kan velge mellom disse to datoene:

  • Torsdag 19. April klokken 15-18
  • Lørdag 21. April klokken 09-12

 

Kurs-adresse: Oslo Media House, Skippergata 26.

PS: Ønsker du å delta i kurset vida direktestrømming, legger vi også til rette for det.