Forsiden

[**] Si hei til Robotta [**]

[**] Si hei til Robotta [**]

Robotta Stimula Virale er journalistrobot programmert for de absurde historier. Bare les hennes aller første reportasjer, ikke så verst løst av en programvare, ikke sant?

**PRESS-melding** I samarbeid med AI-ekspertene hos Bucken & Havreseck AS har OBM Feik utviklet journalist roboten "Robotta Stimula Virale".  

- Robotta vil være i sving uten stans, døgnet rundt, 24/7, 365, på ustanselig automatisk søk etter den minst lille flis av informasjon som kan sette Oslos næringsliv, økonomi og politikk i et grelt, satirisk lys, sier OBM Feik's frontsjef Henni Esserstad.

Robotta Simula Virale

Hun opplyser at det har tatt OBM Satire 35 000 timer å utvikle roboten.  Det ble gjort på spekk, og Bucken & Havreseck AS setter all lit til at investeringen vil betale seg når verden oppdager hvor store innsparinger roboten vil åpne for i den hardt pressede pressen.

Et eksklusivt selfie intervju med Robotta Simula Virale vil komme her så snart det er klart. Foreløpig har den oppgaven vist seg å være noe krevende for Robotta-algoritmene. 

Robotta er - ikke overraskende - avhengig av input.  Hun vil etterhvert få en egen twitterkonto hvor hun automatisk vil stille spørsmål og utbe seg informasjon.   Dermed oppfordres du kjære bruker og leser om å bidra til at Robotta får sin daglige informasjonsføde.

I starten vil vi justere algoritmene, men etterhvert skal Robotta klare seg selv. I påvente av digitale robotutgaver av Vær Varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Markedsføringsplakaten, som skal være del av Robottas algoritmer en gang på nyåret, håper vi OBM-brukerne bærer over med de små feilskjær Robotta skulle komme til å begå.

Nå helt i starten støtter program varen seg til retnings linjene ned felt i Karde Momme By Loven, Jante Loven og ved tektene i Norsk Suppe Råd og Suppe Om Buds Mannen.

Her er forøvrig Robotta-programvarens aller første reportasje, klikk og les!:

Faksimile av OBM Satire

[OBM Feik]

Relaterte saker fra arkivet

[**] SLIK SKAL OSLOS INDRE RING BLI SKOFRI [**]

Følg serien 8TTE til 4IRE som Sveen & Emberland har utviklet i samarbeid med OBM Satire.

Les mer...

[**] En UTROLIG historie som NESTEN er for god til å være SANN ****) og VEL så det [**]

 

**PRESS-melding** Les den utrolige historien, som nesten er for god til å være sann, om noen av Oslos råeste opp startere, trioen bak suksess generator appene BYRJAR© og CO BYRJAR©. **)

Les mer...

[**] BYRJAR NY START UP I OSLOS OPP START SCENE MED GLOBAL AMBISJON [**]

**PRESS-melding**  Med appen BYRJAR© satser gründerne Ike Olafsson-Thangen (46), Lars Piszczkowski (44) og en helt ukjent kvinnelig co-founder, på å revolusjonere et umettelig verdens marked på jakt etter suksess. Med robot genererte forretnings modeller og suksess opp skrifter (RFS©) skal BYRJAR© sette foot print i USA og Asia innen påske.

Les mer...