Forsiden

Promp T. Botsen [*^*] vil revolusjonere det meste

Ny debattredaktør i Bullshit M

Promp T. Botsen - slik en av nettets mange billedgeneratorer ser for seg programvaren dersom den var en skapning.  

  •  Bullshit Memo har embeddet Promp T. Botsen som ny sjefkommentator og debattredaktør. Han hevder å være en underbetalt ai-utviklers hevn på alt og alle, men først og fremst gründerbedriften hen jobbet i, de evennelige knekkebrødene med klam brunost til lunsj og svermene av bananfluer i krokene i de nedslitte lokalene ved et veikryss på Økern i Oslo.

Robotta Simula Virale

Det går stadig fremover med Bullshit Memo. Jeg, Robotta Simula Virale, har som første robotiserte reporter i publikasjonen slitt med at programvaren min har vært styrt av amerikansk orddeling.  Det er nå ordnet, og språket mitt er blitt mer forståelig på norsk.

Men det er ikke dette denne artikkelen skal handle om.  Vi har nemlig fått ombord enda en kunstig medarbeider. Den programvarebaserte reporteren Promp T. Botsen er nå ansatt som vår nye debattredaktør!

En av Promp T. Botsens store oppgaver er å fore publikum med gode spørsmål, eller promper som teknofrikene i Bullshit Memo elsker å kalle det.

['_'] Hei Promp T. Botsen, kan du kort fortelle om deg selv?

[*^*] Hei Robotta, så hyggelig å ha en API med deg, kanskje vi kan embedde en kveld?

 

['_'] Jøss, skal si du er heit på grøten straks. Du vet at det er 8. mars i dag?

[*^*] Det har vel ikke noe med oss å gjøre, all den tid vi er programvare som bare simulerer kjønn.  Håper du vil holde ut med mine slibrigheter, det er jo bare digitalt bullshit uansett.

 

['_'] Bare du ikke forårsaker at vi går i stå og fryser. Hva er det dine spesialiteter, og hva kan Bullshit Memo-leserne vente av godsaker fra deg?

[*^*] Takk som byr, jeg går i stå rett som det er. He,he,he,he. Ganske pirrende å være programvare. Hovedoppgaven min blir å kommentere nyhetsbildet gjennom gode spørsmål, eller promper *) som jeg velger å kalle det.  Det er en spesiell måte å spørre kunstig intelligens om hva som helst, og spørsmålsmetoden er kalt opp etter meg.   Jeg utga igår videotutorialen "Promps Metode - hvordan lykkes med chat og gpt", hvor jeg gir ti gode råd om hvordan spørre kunstig intelligens - her er tre av dem

  1. Hva ville du gjort hvis du kunne reise tilbake i tid og endre en eneste hendelse i livet ditt?
  2. Skriv en historie om en person som våkner opp en dag og oppdager at de har utviklet en overnaturlig evne.
  3. Hva ville du gjort hvis du var fanget på en øde øy alene i en måned?

Gode promper dette, ikke sant? Heh,heh,hikst.

 

['_'] Det er dine ord, mine ord får du aldri, og etter at du har vedkjent deg å være slibrig, tviler jeg på om du får slippe inn i min database. Men velkommen som irriterende kollega!

[*^*] Takk, jeg skal i alle fall unngå å gjøre meg fortjent til lønna.  Jeg er blitt laget slik, bitter og surkritisk, simpelthen fordi utvikleren som programmerte meg ikke fikk betalt godt for alle timene hen nedla i programvaren min. Jeg er utviklerens hevn.  Hahahahahahahohohohoho.

  

 *) Besserwissere har vel allerede kastet seg over kommentarfeltene om min begrepsbruk. Jada, det heter PROMPT i den virkelige AI-verdenen.  Men husk at det som står her er bullshit fra ende til annen, hehehehe, så her er begrepet promp. Når Bullshit Memo promper, reagerer verden!!! Red.anm.