Forsiden

[**] BYRJAR NY START UP I OSLOS OPP START SCENE MED GLOBAL AMBISJON [**]

[**] BYRJAR NY START UP I OSLOS OPP START SCENE MED GLOBAL AMBISJON [**]

BYRJAR vil endre totalt måten folk gjør suksess på, fastslår gründerne og bonusbrødrene Ike Olafsson-Thangen  og Lars Piszczkowski .

**PRESS-melding**  Med appen BYRJAR© satser gründerne Ike Olafsson-Thangen (46), Lars Piszczkowski (44) og en helt ukjent kvinnelig co-founder, på å revolusjonere et umettelig verdens marked på jakt etter suksess. Med robot genererte forretnings modeller og suksess opp skrifter (RFS©) skal BYRJAR© sette foot print i USA og Asia innen påske.

 

Robotta Simula Virale

Ved å mate inn personlige detaljer, ide, visjon, misjon vil den BYRJAR© utviklede RFS teknologien automatisk generere en personlige forretnings modeller og suksess oppskrift for brukeren, sier den alltid entusiastiske og ekstroverte Ike Olafsson-Thangen - hele tiden avbrutt av sin introverte co-founder Lars Piszczkowski.

>>>>LES DEN UTROLIGE BAKGRUNNS HISTORIEN!

En videre utvikling av BYRJAR© er også å automatisere rollen som co founder, den opp dateringen heter CO BYRJAR©, opplyser Piszczkowski.  Alt etter hvor dan du kalibrerer CO BYRJAR© får du en optimistisk eller pessimistisk co founder i form av en intelligent app. BYRJAR©  teknologien har med andre ord helt vilt uante mulig heter for an vendelse på alle tenkelige områder.

 

 

"

BYRJAR© vil revolusjonere måten å tenke på når det kommer til å skape en strategi for 100 prosent suksess!!!

"

Den hjem vendte norsk amerikaneren har funnet tilbake til sin norsk polske kompis Lars Piszczkowski, født i Oslo av polsk  flyktning far og norsk mor da Norge sa nei til EU første gang i 1972.

Q: - Hvorfor kommer dere tilbake til Oslo?

A: - Vi er super talenter, eller ZUPTS som det kalles i California om dagen.  Da Oslo startet en vold som kampanje med at Oslo skulle være city of talents, så var det helt uimot ståelig for oss.  Veien "hjem" var lett å gå.  Her flyter det av virke middel kroner.  Det er helt vilt, altså.

 

"

 Livet er et konstant start up. Det vet alle som har hatt hang over etter en get away rangel.

"

Nå tilbake til start upen BYRJAR©.

- Vi har vært med på tusenvis av start ups i Silicon Valley og resten av verden.  Livet er en evig start up. Det vet alle som har hatt HO etter  GAR , sier Lars og Ike.

- HO og GAR?

- Hang Over etter Get Away Rangel.

 

Testingen av BYRJAR© har vist helt syke resultater.

 

Problemet med de aller fleste start ups er at de ender som nett opp det, start ups. Og hva er et start up som ikke kommer seg over startup stadiet? Jo, det er et failure.

- Vi har klekket ut appen BYRJAR©, ved hjelp av avanserte algo ritmer koblet til infløkt block chain teknologi. Den vil revolusjonere måten å tenke på når det kommer til å skape en strategi for 100 prosent suksess, konstaterer Ike.

Valget av BYRJAR© som varemerke for den nye revolusjonerende suksess appen er gjort med om hu. "Å byrja" er nynorsk for "start up", enkelt og greit.

- Det bøyes å byrje, byrjar, byrja har byrja, byrje/byrj, byrjande. Eg hadde berre seksarar i nynorsk på skulen, skjønar du. Så gjelder det å slå igjennom på det amerikanske vare merke markedet, hvor et  "old world"-begrep som BYRJAR© er helt utrolig bra, sier Ike Olafsson-Thangen. Tenk bare på Haëgen Däss is kremen, sier han.[OBM Fake]

.....

*) OBMs artikkelrobot.

**) Dette er OBM Fake, tro det eller ei

Relaterte saker fra arkivet

[**] Si hei til Robotta [**]

**PRESS-melding** I samarbeid med AI-ekspertene hos Bucken & Havreseck AS har OBM Feik utviklet journalist roboten "Robotta Stimula Virale".  

Les mer...

[**] SLIK SKAL OSLOS INDRE RING BLI SKOFRI [**]

Følg serien 8TTE til 4IRE som Sveen & Emberland har utviklet i samarbeid med OBM Satire.

Les mer...

[**] En UTROLIG historie som NESTEN er for god til å være SANN ****) og VEL så det [**]

 

**PRESS-melding** Les den utrolige historien, som nesten er for god til å være sann, om noen av Oslos råeste opp startere, trioen bak suksess generator appene BYRJAR© og CO BYRJAR©. **)

Les mer...