Forsiden

"MÅ VI RINGE 113? EN HEL BRANSJE DØR"

Eventbransjen faller mellom to stoler som følge av Covid-19, konstaterer Gunnar Glavin Nybø. Den første bransjen som ble rammet av nedstengningen, og som ikke får hjelp fra myndighetene.	Foto: Erik Burås/Fremtidens Byggenæring.

Eventbransjen faller mellom to stoler som følge av Covid-19, konstaterer Gunnar Glavin Nybø. Den første bransjen som ble rammet av nedstengningen, og som ikke får hjelp fra myndighetene. Foto: Erik Burås/Fremtidens Byggenæring.

  • Eventbransjen dør.  Det hjelper ikke å bare redde kulturarrangementene, skriver Gunnar Glavin Nybø. Han er administrerende direktør i Bygg reis deg og leder av Sponsor- og Eventforeningen.


 
  • :ARBEIDSLIV: Det kan gå hardt for seg på Sentrum tannklinikk i tredje etasje på Galleriet i Oslo. – Jeg ble slått ned i fjor, sier tannhelsesekretær Lill-Åse Pedersen.
 
  • :ARBEIDSLIV: Å sende arbeidstakere på hjemmekontor er mildt sagt i den juridiske gråsonen. Hvordan hjemmekontorene landet rundt harmonerer med arbeidsmiljøloven er et godt spørsmål. Hvordan følges reglene for fysisk arbeidsmiljø, psykososiale forhold, medvirkning fra tillitsvalgte, verneombudets rolle og arbeidstiden?
 
  • :FJERNSYN: I en tid da "alle" kan kringkaste direkte fra mobiltelefonen, eksploderer også den digitale møte- og konferanseaktiviteten. OBMs ekspert på redaksjonell video- og direktestrømming deler her noen kjøreregler for godt strømmevett.
  • Hvordan taklet landets største bank med hovedkontor i Bjørvika pandemien?  Les det åpenhjertige intervjuet Signy Fardal gjorde med DNB-sjef Kjerstin Braathen.