Forsiden

«Når ulykken inntreffer og alle løper bort fra det som har skjedd – da lar redningsmennene seg heise ned fra et helikopter, i en tynn wire – for å nå frem til ulykken.»

330-skvadronen på Rygge i februar 2020: Trine Lise Thorbergsen jobber med koordinering, tilretteligging og oppfølging ved skvadronen. Her er hun i pauserommet sammen med kollegene som bemanner redningshelikoptrene på basen.  Foto: Gorm K. Gaare.

330-skvadronen på Rygge i februar 2020: Trine Lise Thorbergsen jobber med koordinering, tilretteligging og oppfølging ved skvadronen. Her er hun i pauserommet sammen med kollegene som bemanner redningshelikoptrene på basen.  Foto: Gorm K. Gaare.  

  • :ARBEIDSLIV:  På tampen av dette helt spesielle pandemiåret skulle vi dessverre også få en lokal katastrofe i hovedstadsområdet. Tankene går spesielt til de som er rammet og berørt av det som skjer i Gjerdrum kommune. De som nå må bruke all kraft gjennom nyttårshelgen til det utrettelige rednings- og sikringsarbeidet i rasområdet fortjener også en varm tanke.


 

Lærdommen fra finanskrisen i 1991 må ikke glemmes, konstaterer finanstilsynets sjef Morten Baltzersen.  30 år etter det store skjelvet har han invitert fire nøkkelpersoner til diskusjon.

 
  • Når Ap/Sp-regjeringen reviderer statsbudsjettet for 2022 er det ny usikkerhet om fullføringen av det storstilte regjeringskvartalprosjektet som er oppkalkulert til rundt 40 milliarder kroner. 
 
 
  • :GATEVASK: Kommunale millioner ruller når gatene skal brøytes, repareres og vårvaskes. Ikke minst er fjerning av rask og rusk i Oslo-gatene nå blitt gull for investorer på Stockholm-børsen.