Forsiden

:ARBEIDSLIV: Hun ble slått ned og får veldig mange verbale trusler, både på telefonen og på venterommet

BLE SLÅTT NED: -Jeg er ikke redd. Selv om det selvsagt var litt ubehagelig. Det satt lenge i, og det er jo der fortsatt. Det ligger i bakhodet, sier Lill-Åse Pedersen etter voldsepisoden på Sentrum Tannklinikk.   Foto: Gorm K. Gaare.

BLE SLÅTT NED: -Jeg er ikke redd. Selv om det selvsagt var litt ubehagelig. Det satt lenge i, og det er jo der fortsatt. Det ligger i bakhodet, sier Lill-Åse Pedersen etter voldsepisoden på Sentrum Tannklinikk.   Foto: Gorm K. Gaare. 

Lærdommen fra finanskrisen i 1991 må ikke glemmes, konstaterer finanstilsynets sjef Morten Baltzersen.  30 år etter det store skjelvet har han invitert fire nøkkelpersoner til diskusjon.

 
  • Når Ap/Sp-regjeringen reviderer statsbudsjettet for 2022 er det ny usikkerhet om fullføringen av det storstilte regjeringskvartalprosjektet som er oppkalkulert til rundt 40 milliarder kroner. 
 
 
  • :GATEVASK: Kommunale millioner ruller når gatene skal brøytes, repareres og vårvaskes. Ikke minst er fjerning av rask og rusk i Oslo-gatene nå blitt gull for investorer på Stockholm-børsen.