Forsiden

ARKIV

Stortinget samlet bak koronapakken: Utstrakt hånd til frilanserne

Frilansere og enkeltmannsforetak var blant de som fikk en utstrakt hånd fra de folkevalgte mandag 16. mars, da et samlet Storting ble enige om krisepakke for næringslivet.

Les mer...

NHO-bedrifter "MED RYGGEN MOT STUPET"

– Flere av våre bedrifter står med ryggen mot stupet, sier Nina Solli, regiondirektør i NHO Viken Oslo. Den ukentlige undersøkelsen blant medlemsbedriftene bekrefter de dramatiske konsekvensene av koronakrisen.

Les mer...

Svarer nødrop med 100 milliarder, foreløpig

Nødropene om hjelp fra næringslivedere landet rundt blir møtt med nye 100 milliarder kroner fra Solberg-regjeringen.  Nedstengningen av Norge som desperat forsøk på å stoppe koronasmitten har skapt et økonomisk mareritt for næringlsivet.

Les mer...

Solberg om regjeringens koronapakke: "DETTE ER BARE BEGYNNELSEN"

Det vil komme flere nye tiltak før påske, lovet statsminister Erna Solberg da hun fredag 13. mars la frem en rekke strakstiltak for å lindre problemene for bedrifter, arbeidstakere og eiere. Prislapp på "Koronapakke 1" er 6,5 milliarder kroner.

Les mer...

Krigen mot korona: Dette gjør du som bedriftsleder og ansatt

Næringslivet blir hardt rammet av koronaviruset. Men samtidig kan bedriftslederne sette i gang flere tiltak for å redusere faren for at egne ansatte blir smittet, og at færre i samfunnet blir smittet.

 

Les mer...

Krigen mot koronaviruset: "Vi må alle gjøre det som står i vår makt for å begrense smitte av koronavirus i Oslo"

Oslo kommune øker innsatsen i krigen mot koronaviruset dag for dag. Forbud mot store arrangementer den ene dagen følges opp av stengte skoler og barnehager den neste.

  • OBS: Denne saken ble første gang publisert onsdag 11. mars, og den ble oppdatert 12. mars.

Les mer...

:STABEIS: "Å gi opp er ikke et alternativ for meg før jeg har prøvd ut alle mulige løsninger."

Sometimes you win, somtimes you learn.  Det er mottoet til årets stabeis 2019, fabrikksjef Anne Dubrau ved Vollebekk fabrikker.  

Les mer...

Regeletterlevelse skaper nye køer hos Nordea

Etterlevelse av hvitvaskingsreglene får skylden for at Nordeas kunder igjen opplever lange ventetider på kundetelefonen.

Les mer...

Jobber du overtid i det skjulte?

Har du lav terskel med å svare på mail og sende en sms om jobbrelaterte ting på kveldstid? Da bidrar du kanskje også med litt skjult overtid for din arbeidsgiver.

Les mer...

Rødgrønt gjenvalg i Oslo

Takket være den store fremgangen for Miljøpartiet de grønne og Lan Marie Berg har det rødgrønne byrådet i Oslo fått fornyet tillit av oslovelgerne. Det viser opptellingen av kommune- og fylkesvalget 2019. MDG veier tyngre i oslokoalisjonen, og forhandlinger om den nye byrådsplattformen er i gang.

Les mer...