Forsiden

"Mange ganger tok jeg meg i å tenke: WOW, hadde dette skjedd for 10 år siden ville vi ikke ha klart det så bra."

:ARBEIDSLIV: "Det å ha makt og mulighet til å påvirke, i en retning som er viktig for våre kunder og for norsk økonomi, det føles veldig bra."

– Dette er jo Norges mest spennende jobb, det et privilegium å få lede en bedrift som sitter så sentralt inn i det som betyr så mye for så mange, sier DNB-sjef Kjerstin Braathen. Foto: Gorm K. Gaare.

  • Hvordan taklet landets største bank med hovedkontor i Bjørvika pandemien?  Les det åpenhjertige intervjuet Signy Fardal gjorde med DNB-sjef Kjerstin Braathen. 

 

Signy Fardal

 

– Nå kjenner vi alle i økende grad savnet av å ha kolleger rundt oss, sier Braathen.  Etter åtte pandemimåneder mener hun at mye fortsatt løsers best i fysiske settinger.

– Vi er jo en kompetansebedrift, og spesielt når det gjelder innovasjonsprosesser og idedrodling  holder jeg en sterk knapp på fysisk samvær, sier DNB-sjefen.

  • Om sin rolle som en landets mektigste ledere sier Braathen:

- Det er jo ikke meg – Kjerstin Braathen – som er mektig, det er konsernsjefen i DNB som er mektig. Og nå er det jeg som bekler den rollen. Det å ha makt og mulighet til å påvirke, i en retning som er viktig for våre kunder og for norsk økonomi, det føles veldig bra. Vi er bankforbindelsen til hver tredje norske bedrift, og vi jobber med mange mennesker i deres viktige øyeblikk i livet.

Signy Fardal intervjuet Kjerstin Braathen.  DNB-sjefen skulle egentlig overta familiens konfeksjonsbutikk.  Foto:  Gorm K. Gaare