Forsiden

[OBM Nyhetsbørsen]

>> TOPPSTATUS FOR SUBSEA-KLYNGEN

[pressemelding] Subsea Valley rykker opp til toppstatus blant norske klynger og skifter navn til NCE Energy Technology.  Nye næringsklynger med utgangspunkt i Oslo er en for finansteknologi og en for konferanser.

Les mer...

>> FULL GRANSKING I BOLIGBYGG

[pressemelding]  Oslo kommunes selskap Boligbygg KF gransker omstendighetene rundt kjøp og salg av boliger i tilknytning til foretaket. Opplysningene er publisert i avisen Dagens Næringsliv.

Les mer...

>> NYTT MAGASIN OM LUFTFART

[pressemelding] Take-off for nytt papirmagasin om luftfart: Parat Luftfart vil bli best på å dekke hele luftfartssektoren.

Les mer...

>> PITCHET SEG TIL TOPPS 

[pressemelding] Klimagründere vant pitchefinale:  Hjelper folk og bedrifter med karbonnøytralitet.

Les mer...

>>NY EKSPLOSIV NAZIKRIM FRA VERNEGG

[boklansering] Advokat Trond Vernegg, forfatter, eks-journalist og riksmålsformann, er ute med oppfølgeren til sin debutkrim fra 2016. "Granatsjokk" bygger som "Forbindelsene" på en 70 år lang etterkrigstid, et "underjordisk" nazinettverk tettpakket av maktintriger, kamp om store penger og dertil hørende vold og hevn.

Les mer...

>> KOMMUNEHISTORIE I TEGNESERIEFORMAT

[boklansering] Rælingen lansenserer tegneseriebok om kommunens historie: Sveen og Emberland har laget "Sagaen om Rælingene".

Les mer...

>> HVEM ER ÅRETS STABEIS 2017?

Hvorfor er stahet en viktig egenskap, ikke bare for idrettsutøvere med gull i blikket, men også for næringslivsledere?

Les mer...

>> LØNNSOMHET OG FAKTA I FOKUS PÅ OSLO MEDIA MEETING

[konferanse] En rykende fersk rapport fra en av verdens fremste kapasiteter på faktasjekk blir presentert på Oslo Media Meeting torsdag 17. august 2017.

Les mer...

>> OM MANIPULASJON AV FAKTA I FORSKNING OG JOURNALISTIKK

[kronikk*] De to oslobaserte publikasjonene Morgenbladet og Harvest har møtt kraftig motbør etter å ha publisert en artikkelserie om forskning og oppdrettsnæring sommeren 2017.  Aquagens styreleder Odd Magne Rødseth konstaterer at sentrale deler av artikkelen "Et forskermareritt"  publisert 30. juni 2017 er basert på manipulerte fakta.

Les mer...