Forsiden

[OBM Nyhetsbørsen]

>> GÅ LIVE MED OBM NETTKRINGKASTING!

[nettkringkasting]  Gjør publiseringen eller lanseringen til en breaking news livesending. Formidlet av OBM Nettkringkasting i Oslo Media House.

Les mer...

>>KRUMSVIK NY REKTOR VED HØYSKOLEN KRISTIANIA

[pressemelding] Ny rektor ved Høyskolen Kristiania:  Arne Krumsvik melder overgang fra UiO.

Les mer...

>> BLI MED PÅ ANNETTE GROTHS BREXIT-REISE!

[boklansering] Journalist og mangeårig NRK-korrespondent Annette Groth har reist gjennom hele Storbritannia etter det sjokkerende Brexit-valget. Hun har intervjuet alt fra finansmenn i London til gutta på puben i Bedford. Resultatet er blitt en engasjerende, spennende og informativ bok – om vår tid og vår historie. 

Les mer...

>>SMARTE BEDRIFTSLEDERE FORTELLER HISTORIER MED MOBILEN!

[kurs] Lær deg å bruke mobilen til effektiv historiefortelling:  Verdens fremste mojo-ekspert underviser i Oslo Media House.

Les mer...

>> TOPPSTATUS FOR SUBSEA-KLYNGEN

[pressemelding] Subsea Valley rykker opp til toppstatus blant norske klynger og skifter navn til NCE Energy Technology.  Nye næringsklynger med utgangspunkt i Oslo er en for finansteknologi og en for konferanser.

Les mer...

>> FULL GRANSKING I BOLIGBYGG

[pressemelding]  Oslo kommunes selskap Boligbygg KF gransker omstendighetene rundt kjøp og salg av boliger i tilknytning til foretaket. Opplysningene er publisert i avisen Dagens Næringsliv.

Les mer...

>>FØLG STATSBUDSJETTET 2018

[statsbudsjettet] Sjekk budsjettfremleggelsen.

Les mer...

>> NYTT MAGASIN OM LUFTFART

[pressemelding] Take-off for nytt papirmagasin om luftfart: Parat Luftfart vil bli best på å dekke hele luftfartssektoren.

Les mer...

>> PITCHET SEG TIL TOPPS 

[pressemelding] Klimagründere vant pitchefinale:  Hjelper folk og bedrifter med karbonnøytralitet.

Les mer...

>>NY EKSPLOSIV NAZIKRIM FRA VERNEGG

[boklansering] Advokat Trond Vernegg, forfatter, eks-journalist og riksmålsformann, er ute med oppfølgeren til sin debutkrim fra 2016. "Granatsjokk" bygger som "Forbindelsene" på en 70 år lang etterkrigstid, et "underjordisk" nazinettverk tettpakket av maktintriger, kamp om store penger og dertil hørende vold og hevn.

Les mer...