Forsiden

#metoo-bølgen er blitt konsulentbutikk

Sex-trakassering på arbeidsplassen er raskt blitt konsulentmat for personalsektoren.  Foto: Shutterstock.

Sex-trakassering på arbeidsplassen er raskt blitt konsulentmat for personalsektoren.  Foto: Shutterstock.

Oppgjøret med  sextrakassering gjennom #metoo-kampanjen er blitt en voksende butikkmulighet for personalkonsulenter. 

[pressemelding] Det italienske entreprenørselskapet Condotte  – en av totalentreprenørene på Follobanen  – har måtte søke konkursbeskyttelse mens forhandlinger om refinansiering pågår.  Mange underentreprenører har ikke fått oppgjør siden sommeren 2017, og det kan få konsekvenser for fremdriften av Norges største jernbaneprosjekt.

 

Det larviksbaserte telematikkselskapet Abax er eksempel på en innovasjonsbedrift som vokser internasjonalt, uten å ha gått veien om Oslo.

 

[øtlandsrapport] Innovasjonspolitikken og virkemiddelapparatet på Østlandet er fragmentert, konkluderer By- og regionforskningsinstituttet i en fersk rapport rapport. Satsing på ”smart spesialisering” med overgang til nye fylkes- og kommunestruktur beskrives som en ny mulighet for regionen.

 

[pressemelding] Desember 2017 ga oppgang sammenlignet med desember 2016, rapporterer Virke  og Kvarud.

[pressemelding]  Nytt år, nye høyder, melder Kahoot! ved passering av 70 millioner månedlige, unike brukere. Men hvor mange akkumulerte brukere hadde tjenesten ved utgangen av 2017? Klikk og svar!

Oslo blir sterkt representert i Erna Solbergs nye blågrønne regjering.  Kabalen ble presentert onsdag 17. januar 2018.

Oppgjøret med  sextrakassering gjennom #metoo-kampanjen er blitt en voksende butikkmulighet for personalkonsulenter.

[boklansering] Tegneserieskaperne Sveen og Emberland lanserer nytt konsept for å fortelle bedriftshistorier i tegneserieformat. Boken "Sagaen om Rælingene" ble revet bort høsten 2017.