Forsiden

Satset på sosial reiseapp, har svidd av flere titalls millioner

Stay har vært et av techinkubatoren Startuplabs trekkplastre når storpolitikere er på besøk, som her i 2012 da daværende næringsminister Trond Giske var på besøk: Fra venstre Trond Giske, Alexander Woxen og Stay-gründer Joachim Paasche.  Foto: Gorm K. Gaare.

Stay har vært et av techinkubatoren Startuplabs trekkplastre når storpolitikere er på besøk, som her i 2012 da daværende næringsminister Trond Giske var på besøk: Fra venstre Trond Giske, Alexander Woxen og Stay-gründer Joachim Paasche.  Foto: Gorm K. Gaare.

 

:OSLOFIRMA: Les om oslofirmaet som for syv år siden fikk stor oppmerksomhet kloden rundt for satsingen på en sosial reiseapp hvor facebookdeling var en viktig del av forretningsmodellen. 

:BLOGG: I disse dager skrives det et lite stykke norgeshistorie. Vi har lov til å håpe at november 2017 blir stående i bøkene som starten på en ny æra for kollektivreiser her i landet. 

 

[pressemelding] Subsea Valley rykker opp til toppstatus blant norske klynger og skifter navn til NCE Energy Technology.  Nye næringsklynger med utgangspunkt i Oslo er en for finansteknologi og en for konferanser.

 

[pressemelding] Ny rektor ved Høyskolen Kristiania:  Arne Krumsvik melder overgang fra UiO.

[nettkringkasting]  Gjør publiseringen eller lanseringen til en breaking news livesending. Formidlet av OBM Nettkringkasting i Oslo Media House.

[boklansering] Rælingen lansenserer tegneseriebok om kommunens historie: Sveen og Emberland har laget "Sagaen om Rælingene".

 

[pressemelding] Take-off for nytt papirmagasin om luftfart: Parat Luftfart vil bli best på å dekke hele luftfartssektoren.