Forsiden

:STABEIS: "Karl har evnen til å snu og tilpasse etter marked og kunder på femøringen."

Han har sammen med sine medgrundere og investorer skapt 250 nye arbeidsplasser på tre år.  Staheten er en nødvendig egenskap.  Foto: Magne Otterdal

Han har sammen med sine medgrundere og investorer skapt 250 nye arbeidsplasser på tre år.  Staheten er en nødvendig egenskap.  Foto: Magne Otterdal

 

:STABEIS: Han er forsøkt latterliggjort og svertet.  Fordi han etablerte seg i en bransje dominert av tunge aktører.  Da hjelper det å være en stabeis! 

:BLOGG: I disse dager skrives det et lite stykke norgeshistorie. Vi har lov til å håpe at november 2017 blir stående i bøkene som starten på en ny æra for kollektivreiser her i landet. 

 

[pressemelding] Subsea Valley rykker opp til toppstatus blant norske klynger og skifter navn til NCE Energy Technology.  Nye næringsklynger med utgangspunkt i Oslo er en for finansteknologi og en for konferanser.

 

[pressemelding] Ny rektor ved Høyskolen Kristiania:  Arne Krumsvik melder overgang fra UiO.

[nettkringkasting]  Gjør publiseringen eller lanseringen til en breaking news livesending. Formidlet av OBM Nettkringkasting i Oslo Media House.

[boklansering] Rælingen lansenserer tegneseriebok om kommunens historie: Sveen og Emberland har laget "Sagaen om Rælingene".

 

[pressemelding] Take-off for nytt papirmagasin om luftfart: Parat Luftfart vil bli best på å dekke hele luftfartssektoren.