Forsiden

De nye såkornfondene må lønne seg!

Norge trenger såkornfond som er suksessfulle og som gir avkastning tilbake til investorene, skriver Forskningsparkens toppsjef Karl-Christian Agerup (bildet) og Alexander Woxen i StartupLab.  Foto: Forskningsparken

Norge trenger såkornfond som er suksessfulle og som gir avkastning tilbake til investorene, skriver Forskningsparkens toppsjef Karl-Christian Agerup (bildet) og Alexander Woxen i StartupLab. Foto: Forskningsparken

De neste såkornfondene må tjene penger, skriver Karl-Christian Agerup, administrerende direktør, Forskningsparken og Alexander Woxen, daglig leder, Startuplab. 

Oslo er solid posisjonert på listen over de dyreste byene i verden.

 

[tegneserie] Folkefinansiering via plattformen Startskudd av DNB bidrar til å løfte Lillestrøms fotballhistorie i tegneserieformat.

 

Ruter registrerte 371 millioner påstigninger av kollektivreisende i 2017.

[pressemelding]  - En utilslørt dokumentasjon av en av oppdrettsnæringens mest bemerkelsesverdige bedrifter, står det på omslaget av dokumentarboken  ”Gullegg – Historien om Aquagen og genetikkens betydning for akvakulturen”.

[OBM Story] Er du redaktør eller utgiver med journalistiske ambisjoner for din publikasjon, men mangler faglige og troverdige ressurser til å nå målet? – OBM Story er en effektiv løsning for utgivere som er i beit for nyhetssaker skrevet av erfarne og kritiske journalister, sier redaktør og daglig leder i Oslo Business Memo, Magne S. Otterdal.

Ruter registrerte 371 millioner påstigninger av kollektivreisende i 2017.