Forsiden

Skaper verdens mest urbane skisted

Mikael Linnander i Oslo Vinterpark har målet klart:  Verdens mest urbane skidestinasjon i 2015.  Foto: GORM K: GAARE
Mikael Linnander i Oslo Vinterpark har målet klart: Verdens mest urbane skidestinasjon i 2015. Foto: GORM K: GAARE

Steinar Eidaker i Skiforeningen er ikke tvil: Oslo må markedsføre seg som Vinterhovedstaden hele året, og han vil ha sommerskiløype på Karl Johan. Sjefen for Oslo Vinterpark, Mikael Linnander, skaper nå verdens mest urbane skisted. 

:BLOGG: I disse dager skrives det et lite stykke norgeshistorie. Vi har lov til å håpe at november 2017 blir stående i bøkene som starten på en ny æra for kollektivreiser her i landet. 

 

[pressemelding] Subsea Valley rykker opp til toppstatus blant norske klynger og skifter navn til NCE Energy Technology.  Nye næringsklynger med utgangspunkt i Oslo er en for finansteknologi og en for konferanser.

 

[pressemelding] Ny rektor ved Høyskolen Kristiania:  Arne Krumsvik melder overgang fra UiO.

[nettkringkasting]  Gjør publiseringen eller lanseringen til en breaking news livesending. Formidlet av OBM Nettkringkasting i Oslo Media House.

[boklansering] Rælingen lansenserer tegneseriebok om kommunens historie: Sveen og Emberland har laget "Sagaen om Rælingene".

 

[pressemelding] Take-off for nytt papirmagasin om luftfart: Parat Luftfart vil bli best på å dekke hele luftfartssektoren.