Forsiden

Oslo Innovation Magazine is out!

Endelig: Oslo Innovation Magazine is out!

Endelig: Oslo Innovation Magazine is out!

Oslo Innovation Magazine er nå i full sirkulasjon. Med et papiropplag på 20 000 eksemplarer vil det engelskspråklige magasinet være godt synlig i Osloregionen utover høsten og vinteren. Kollega Terry Macalister, prisvinnende britisk næringslivsjournalist og energiredaktør i The Guardian, deler nedenfor sitt inntrykk av magasinet. Klikk her for å lese Oslo Innovationa Magazine som pdf. 

:BLOGG: I disse dager skrives det et lite stykke norgeshistorie. Vi har lov til å håpe at november 2017 blir stående i bøkene som starten på en ny æra for kollektivreiser her i landet. 

 

[pressemelding] Subsea Valley rykker opp til toppstatus blant norske klynger og skifter navn til NCE Energy Technology.  Nye næringsklynger med utgangspunkt i Oslo er en for finansteknologi og en for konferanser.

 

[pressemelding] Ny rektor ved Høyskolen Kristiania:  Arne Krumsvik melder overgang fra UiO.

[nettkringkasting]  Gjør publiseringen eller lanseringen til en breaking news livesending. Formidlet av OBM Nettkringkasting i Oslo Media House.

[boklansering] Rælingen lansenserer tegneseriebok om kommunens historie: Sveen og Emberland har laget "Sagaen om Rælingene".

 

[pressemelding] Take-off for nytt papirmagasin om luftfart: Parat Luftfart vil bli best på å dekke hele luftfartssektoren.