Forsiden

Oslo Innovation Magazine is out!

Endelig: Oslo Innovation Magazine is out!

Endelig: Oslo Innovation Magazine is out!

Oslo Innovation Magazine er nå i full sirkulasjon. Med et papiropplag på 20 000 eksemplarer vil det engelskspråklige magasinet være godt synlig i Osloregionen utover høsten og vinteren. Kollega Terry Macalister, prisvinnende britisk næringslivsjournalist og energiredaktør i The Guardian, deler nedenfor sitt inntrykk av magasinet. Klikk her for å lese Oslo Innovationa Magazine som pdf. 

[pressemelding] Subsea Valley rykker opp til toppstatus blant norske klynger og skifter navn til NCE Energy Technology.  Nye næringsklynger med utgangspunkt i Oslo er en for finansteknologi og en for konferanser.

 

[pressemelding]  Oslo kommunes selskap Boligbygg KF gransker omstendighetene rundt kjøp og salg av boliger i tilknytning til foretaket. Opplysningene er publisert i avisen Dagens Næringsliv.

 

:STABEIS:  - Det å være villig til å involvere seg i risikable prosjekter skal ikke være for alle, men når man først gjør det, så er det avgjørende at man dedikerer seg fullt ut, med kropp og sjel.  Det sier "Årets stabeis 2017".

[boklansering] Rælingen lansenserer tegneseriebok om kommunens historie: Sveen og Emberland har laget "Sagaen om Rælingene".

 

[pressemelding] Take-off for nytt papirmagasin om luftfart: Parat Luftfart vil bli best på å dekke hele luftfartssektoren.